ADSS dicekel sambungan kabel guy

ADSS maot-tungtung Pakem dipaké dina kutub atawa munara logam di pangwangunan jaringan distribusi dina telekomunikasi jeung kabel ADSS serat optik.
ADSS sambungan kabel deadend dicekel dijieun tina baja galvanized, katutupan ku lapisan keusik husus sarta lem.
Biasana dipasang dina jaket overhead kabel serat ADSS optik plastik, ulah merlukeun parabot nanaon. Gundul, datar, inohong 8 kabel anu dilarang pikeun dipaké kalawan jenis ieu pas hélik preformed.

Jera garis produksi preformed nyaeta mampuh nyaluyukeun kawat kabentuk tungtung maot luyu pikeun sambungan kabel lambar data klien '. Lamun kakuatan tegangan nyaeta luhur, nya kudu dilarapkeun Pakem ADSS hélik kalawan papayung splice guna ngajaga serat inti tina ngaruksak mangsa tensioning. Sabalikna mun eta, bisa dilarapkeun ADSS preformed kawat Pakem tanpa pelindung, nalika tegangan nu sahandapeun 9 KN, kalawan tudung ramo atawa tanpa eta.

Sakabéh ADSS dicekel maot tungtung kami sarta kabentuk asesoris kawat geus diuji jeung kolaborasi listrik sarta telekomunikasi Utiliti guna nyugemakeun sarat konsumén urang.
Jera boga rentang lengkep pakakas uji pikeun lumangsungna éta uji tipe tungtung maot heliformed ti hélik rentang produk garis.
Urang difokuskeun kualitas sarta rentang lengkep dicekel baja kabentuk, nu ngawengku: bodo dicekel maot-tungtung, dicekel gantung, dasi samping, dasi kembar, dasi luhur insulator, rod armor, splices tegangan pinuh, thimbles casted, fittings kutub (shackles jangkar , bola panon), gerak ngadalikeun damper jsb
Unggal poé urang ngaronjatkeun produk urang pikeun ngahontal tantangan anyar pasar dikabaran listrik jeung jaringan global.
Wilujeng sumping ngahubungan kami

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal

WhatsApp Online Chat !