guy dicekel Strand kawat

Diwangun kawat maot tungtung bodo-dicekel anu dimekarkeun pikeun cekelan kawat strand salila instalasi on kutub kai tunggal pakait sareng konstruksi distribution, atawa munara beton, sakumaha analog tina ngaganjel klasik maot tungtung strand clamps.
Dicekel Strand bodo dijieunna tina waja galvanized, ASTM A475 baku kawat.
Guy-Pakem maot-tungtung teu merlukeun sagala parabot husus pikeun instalasi tur bisa dipasang dina tali kawat strand, langsung. Ukuran Strand Guy kawat urang geus dipeunteun nyekel leuwih ti kakuatan pegatna dipeunteun tina bodo Strand ieu ngahontal ku formulir kawat husus sarta konfigurasi tina cekelan deadend na keusik jeung lem nyemprot.
Sejenna disebut Big Pakem atawa kawat strand produk maot tungtung Guy loba sumebar di sakuliah dunya sarta pakait kabeh syarat nu diperlukeun beban tegangan tur durability sahiji jaringan distribusi dina duanana wewengkon: telekomunikasi jeung serat optik ADSS kabel sarta sebaran listrik kalawan ABC, AAAC, ACSR , ACSS, bulistir jeung ditutupan konduktor
Jera preformed garis produksi nyaeta mampuh nyaluyukeun kawat kabentuk munara bodo deadend luyu mun spésifikasi kawat klien strand.
Sakabéh Sebaran-Pakem kami Dead-tungtung geus diuji jeung kolaborasi listrik sarta telekomunikasi Utiliti guna nyugemakeun sarat konsumén urang.
Jera hélik boga rentang lengkep pakakas uji pikeun lumangsungna éta uji tipe tungtung maot heliformed ti preformed Pakem bodo pikeun baja terdampar rentang kawat.
Urang difokuskeun kualitas sarta rentang lengkep dicekel baja kabentuk, nu ngawengku: bodo dicekel maot-tungtung, Strand bodo dicekel, dicekel gantung, dasi samping, dasi kembar, insulator dasi luhur, rod armor, splices tegangan pinuh, thimbles, kutub fittings (jangkar shackles, panon bola), gerak ngadalikeun damper jsb
Unggal poé urang ngaronjatkeun produk urang pikeun ngahontal tantangan anyar pasar dikabaran listrik jeung jaringan global.
Wilujeng sumping ngahubungan kami!

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal

WhatsApp Online Chat !