Insulator preformed dasi

Jera ngahasilkeun dasi preformed insulator pikeun bulistir na insulated konduktor overhead, nu kudu diamankeun ka insulators sahiji tipena béda: insulators polimér, beling spool insulator, keramik spool insulator, shackle insulator, kukupu insulator, pos-tipe insulators jsb
dasi distribution Preformed pikeun insulator anu tying nu konduktor ku beuheung atanapi kapala insulator, ti luhur atanapi bagian sisi
dicekel Guy pikeun insulators dijieun luyu jeung terapan tipe konduktor: ACCC, ASCR, ABC insulated. Jinis konduktor pangaruh overhead on ciri insulasi tina dasi insulator hélik, sarta jenis na.
Jera garis tiasa nawiskeun polimér insulated dasi galvanized hélik insulator, dasi aluminium kembar, dasi luhur hélik, dasi spool hélik, samping dasi hélik pikeun ngamankeun ACCC, ASCR, konduktor ABC on insulator, dina munara atawa kutub kai di pangwangunan distribution Daya listrik sarta jaringan pangiriman.
Dasi insulator Preformed biasana dijieun tina bahan anu sarua sakumaha konduktor nu aranjeunna dilarapkeun: aluminium, baja karbon galvanized. Nu nyadiakeun nyepeng punjul sarta kinerja listrik kalayan ciri insulasi best of bagian dilarapkeun.
The unik, desain hiji-sapotong tanpa bolts atawa luhur-stress nyepeng alat ngajamin instalasi gampang jeung jaman hirup lila di dasi insulator preformed.
Jera sanggup ngamekarkeun kawat dicekel preformed nurutkeun spésifikasi sambungan kabel anjeun sarta jarak antara kutub. Sakabéh kawat kabentuk kami fittings geus diuji jeung kolaborasi pausahaan listrik guna nyugemakeun sarat lokal konsumén urang. Saterusna, Jera boga rentang lengkep fasilitas nguji pikeun lumangsungna éta tés tina kawat hélik.

Unggal dinten urang aya ngaronjatkeun asesoris garis preformed urang pikeun ngahontal tantangan anyar pasar dikabaran listrik global.
Kami fokus kana kualitas jeung dina leyuran réngsé pikeun konsumén urang.
Wilujeng sumping ngahubungan kami

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra