dasi coated

Dasi coated mangrupa jenis preformed dasi distribution ganda atawa dasi kembar hélik nu dikembangkeun pikeun ngamankeun konduktor ka luhur atawa sisi alur tina insulator beling.
Palastik coated samping dasi dipaké pikeun katutupan konduktor dibuntel hawa dina jaringan distribusi listrik MV na HV.
Palastik katutupan dasi preformed biasana dilarapkeun di pasang, sarta dipasang dina sabalikna mun tiap lianna. Bisa dipaké salaku duanana dasi luhur jeung samping on insulator.
Preformed insulator dasi dijieunna tina waja panas dip kakuatan tinggi galvanized, pinuh katutup ku polimér nu lingku kawat logam bulistir tina dasi, jeung ngawates eta. Nu nyadiakeun nyepeng punjul sarta kinerja listrik kalayan ciri insulasi best of bagian dilarapkeun.
Ukuran katuhu hélik samping dasi téh gampang pikeun mikawanoh ku kode warna.
Kawat kabentuk samping dasi Jera urang méré panangtayungan yakin pisan pikeun sambungan kabel salila paling jenis umum gerak: Geter, galloping keur dipasang dina pos tipe insulator.
The unik, desain hiji-sapotong tanpa bolts atawa luhur-stress nyepeng alat ngajamin instalasi gampang jeung jaman hirup lila di dasi insulator coated preformed.
Jera sanggup ngamekarkeun kawat dicekel preformed jeung dasi samping preformed nurutkeun spésifikasi kabel, diameter beuheung insulator anjeun sarta jarak antara kutub.
Kami fokus kana kualitas jeung dina leyuran réngsé pikeun konsumén urang.
Wilujeng sumping ngahubungan kami!

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra