dasi samping

Dasi samping ieu dimekarkeun pikeun ngamankeun konduktor ka sisi alur tina insulator beling.
Kawat kabentuk insulator dasi samping dijieun tina aluminium katutupan baja, aluminium, bahan waja galvanized. Bahan tina dasi heli gumantung kana jenis bahan tina konduktor bisa dilarapkeun kalawan, ACCC atanapi ACSR. Dasi samping baja Galvanized jarang ngagunakeun, dibandingkeun dasi samping aluminium.
Sajaba dilengkepan pita rube. Nu nyadiakeun nyepeng punjul sarta kinerja listrik kalayan ciri insulasi best of bagian dilarapkeun.
Dasi samping dipaké pikeun bulistir konduktor dibuntel hawa di MV na HV jaringan pangiriman daya. Éta téh dimaksudkeun pikeun sudut garis badag batan luhur gaya alur dasi.
Kawat kabentuk samping dasi Jera urang méré panangtayungan yakin pisan pikeun sambungan kabel salila paling jenis umum gerak: Geter, galloping keur dipasang dina pos tipe insulator.
The unik, desain hiji-sapotong tanpa bolts atawa luhur-stress nyepeng alat ngajamin instalasi gampang jeung jaman hirup lila di dasi insulator preformed.
Jera sanggup ngamekarkeun preformed bodo-dicekel tur dasi samping preformed nurutkeun spésifikasi kabel, diameter beuheung insulator anjeun sarta jarak antara kutub.
Kami fokus kana kualitas jeung dina leyuran réngsé pikeun konsumén urang.
Wilujeng sumping di ngahubungan kami.

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

WhatsApp Online Chat !