dasi Spool

Hélik dasi spool dikembangkeun pikeun ngamankeun konduktor ka sisi alur tina spool insulator.
Dasi spool Preformed insulator dijieun tina aluminium katutupan baja, aluminium, bahan waja galvanized.
Unggal kawat kabentuk spool dasi Sajaba dilengkepan hiji tube dasi elastomeric, nu dirancang pikeun ngurangan gagalna durasi ka bulistir sambungan kabel na spool insulators. Nu nyadiakeun nyepeng punjul sarta kinerja listrik kalayan ciri insulasi best of bagian dilarapkeun.
Insulator spool dasi dipaké pikeun bulistir konduktor dibuntel hawa di MV na HV jaringan pangiriman daya. Éta téh dimaksudkeun pikeun sudut garis badag batan luhur gaya alur dasi.
Jera urang hélik spool dasi méré panangtayungan yakin pikeun sambungan kabel salila paling jenis umum gerak: Geter, galloping keur dipasang dina tipe spool insulator.
Jera sanggup ngamekarkeun tungtung maot preformed jeung dasi spool preformed nurutkeun spésifikasi kabel, diameter beuheung insulator anjeun sarta jarak antara kutub.
Kami fokus kana kualitas jeung dina leyuran réngsé pikeun konsumén urang.
Wilujeng sumping ngahubungan kami

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

WhatsApp Online Chat !