dasi top

Dasi Top dirancang pikeun cocog sirah, beuheung insulators polimér, beling insulator, pos-tipe insulators kana konduktor dilarapkeun, ti sisi luhur insulator. Insulator dasi luhur dipaké pikeun bulistir konduktor dibuntel hawa di MV na HV jaringan pangiriman daya. Dasi luhur pikeun insulator polimér dijieun tina aluminium katutupan baja, bahan aluminium. Bahan tina dasi luhur heliformed gumantung kana jenis bahan tina konduktor bisa dilarapkeun kalawan, ACCC atanapi ACSR. Preformed dasi insulator luhur Sajaba dilengkepan pita rube ngurangan abrasion of konduktor sarta insulator.
Jera’s produce wire formed insulator top ties of the following types: top tie wraplock, top tie twin (double support tie). Both kind of helical top ties provide an improved method of securing cable, compared to hand tie over line protector rods
The unique, one-piece design without any bolts or high-stress holding devices guarantee easy installation with long life period of preformed insulator top ties.
Jera is capable to develop preformed tension grips and preformed top ties according to your cable specification, insulator neck diameter and distances between poles.
We are focus on the quality and on the completed solutions for our customers.
Welcome to contact us.

:

WhatsApp Online Chat !