dasi top

Dasi Top dirancang pikeun cocog sirah, beuheung insulators polimér, beling insulator, pos-tipe insulators kana konduktor dilarapkeun, ti sisi luhur insulator. Insulator dasi luhur dipaké pikeun bulistir konduktor dibuntel hawa di MV na HV jaringan pangiriman daya. Dasi luhur pikeun insulator polimér dijieun tina aluminium katutupan baja, bahan aluminium. Bahan tina dasi luhur heliformed gumantung kana jenis bahan tina konduktor bisa dilarapkeun kalawan, ACCC atanapi ACSR. Preformed dasi insulator luhur Sajaba dilengkepan pita rube ngurangan abrasion of konduktor sarta insulator.
Jera urang kawat ngahasilkeun kabentuk insulator dasi luhureun jenis handap: luhureun dasi wraplock, luhureun dasi kembar (ganda rojongan dasi). Duanana jenis dasi luhur hélik nyadiakeun hiji metodeu ningkat tina securing kabel, dibandingkeun dasi leungeun leuwih garis rod papayung
The unik, desain hiji-sapotong tanpa bolts atawa luhur-stress nyepeng alat ngajamin instalasi gampang jeung jaman hirup panjang preformed insulator luhur dasi.
Jera sanggup ngamekarkeun dicekel tegangan preformed jeung dasi luhur preformed nurutkeun spésifikasi kabel, diameter beuheung insulator anjeun sarta jarak antara kutub.
Kami fokus kana kualitas jeung dina leyuran réngsé pikeun konsumén urang.
Wilujeng sumping di ngahubungan kami.

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Car