Steel Steel Bandings

Banding atanapi strapping produk jeung asesoris anu dimekarkeun pikeun kebat item babarengan, rék di selapkeun fittings industri jeung kutub. Sistim Banding nyaéta set bahan fastening jeung alat ngaropéa husus dijieun tina stainless steel atawa waja, ditutupan ku bahan husus, gas, industri minyak jeung tambang, ngaropéa tanda ka garis kakuatan.

Alatan kaunggulan saperti kahirupan layanan ngalegaan; pisan nu panggampangna tur merenah dina pamakéan, aman tur pageuh ngalampirkeun, strapping asesoris bisa dilarapkeun pisan lega: di solusi fastening listrik, dina pangwangunan garis listrik distribution: tegangan low jeung tegangan tinggi ABC garis, garis transmisi overhead, garis telekomunikasi, pangwangunan outdoor optik jaringan pasip, jalan atanapi lalulintas tanda na kaméra video, tabung jeung hardware kutub sejen, laut jeung angkutan kareta api.

Pikeun ex, paket dasar banding asesoris keur fixate nu asesoris LV-ABC ka kutub ngawengku.:

* Steel baja band
* The alat pikeun tightening band
* Buckles atawa klip
The desain banding klip sarta buckles ngaluarkeun bolts beuli, kacangan sarta washers, kenop ukuran béda.

Instalasi pisan basajan

* Cut tali stainless steel kalayan panjangna diperlukeun ku alat banding tali
* Pasang dinya teh ngaitkeun stainless steel
* Fix tali nu ku cara ngagerakkeun kabayang tali alat banding (atawa ratchet), lajeng motong band.
Baja strapping nyaeta cara neneng of securing kalayan beban beurat, nalika ngaropéa item withhold kakuatan tensile tinggi. Produk banding Jera 'anu aya di ukuran béda pikeun mantuan kaperluan strapping Anjeun.

Wilujeng sumping di ngahubungan kami boga leuwih rinci.

12Next> >> Page 1/2

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

WhatsApp Online Chat !