Steel Steel Bandings

Banding atanapi strapping produk jeung asesoris anu dimekarkeun pikeun kebat item babarengan, rék di selapkeun fittings industri jeung kutub. Sistim Banding nyaéta set bahan fastening jeung alat ngaropéa husus dijieun tina stainless steel atawa waja, ditutupan ku bahan husus, gas, industri minyak jeung tambang, ngaropéa tanda ka garis kakuatan.

Alatan kaunggulan saperti kahirupan layanan ngalegaan; pisan nu panggampangna tur merenah dina pamakéan, aman tur pageuh ngalampirkeun, strapping asesoris bisa dilarapkeun pisan lega: di solusi fastening listrik, dina pangwangunan garis listrik distribution: tegangan low jeung tegangan tinggi ABC garis, garis transmisi overhead, garis telekomunikasi, pangwangunan outdoor optik jaringan pasip, jalan atanapi lalulintas tanda na kaméra video, tabung jeung hardware kutub sejen, laut jeung angkutan kareta api.

Pikeun ex, paket dasar banding asesoris keur fixate nu asesoris LV-ABC ka kutub ngawengku.:

* Steel baja band
* The tool for tightening band
* Buckles or clips
The design of banding clips and buckles exclude purchase bolts, nuts and washers, keys of different sizes.

Instalasi pisan basajan

* Cut tali stainless steel kalayan panjangna diperlukeun ku alat banding tali
* Put on it the stainless steel buckle
* Fix the strap by moving the strap banding tool wheel (or ratchet), then cut the band.
Steel strapping is the strongest way of securing with heavy loads, when fixing items withhold the high tensile strength. Jera’ banding products are available in different sizes to assist your strapping needs.

Wilujeng sumping di ngahubungan kami boga leuwih rinci.

12Next> >> Page 1/2

:

WhatsApp Online Chat !