parabot Banding

alat banding tali, alat disebutna band lianna dipaké dina leyuran fastening kalawan band strapping na buckles rék di selapkeun fittings industri, anchoring sarta majelis gantung na alat sejen ka kutub jeung LV, HV ABC fittings kabel, kalayan asesoris sambungan kabel serat optik di pangwangunan optik pasip jaringan, dina laut na kareta transportasi, pertambangan, industri minyak jeung gas, ngaropéa sings ka garis kakuatan.

parabot Banding dijieun tina kakuatan tinggi maot casted, hardware beusi ngajalin. Alat strapping boga daya tahan karat korosi punjul, sarta gangguan desain anu mastikeun clamped band jeung buckles proofed. Potong péso withholds nyatu motong siklus na ngajamin jaman jasa panjang alat.

Operasi tina motong, tegangan, banding bisa dipigawé kalayan spin tegangan cecekelan, cinyusu dimuat gripper na cutter. Pikeun ngalengkepan instalasi: aya ngan hiji alat diperlukeun. Banding alat anu cocog pikeun pita stainless steel lebar tina 1/4 "pikeun 3/4". ketebalan maksimum band baja dipasang téh 0,030 "

Jera ngahasilkeun rentang kawat tina parabot strapping:

* Tipe alat kabayang keur operasi kalawan band strapping
* Ratchet tipe alat pikeun operasi kalawan band strapping
* dasi alat pikeun operasi kalawan dasi sambungan kabel nilon
* pestol sambungan kabel dasi alat pikeun operasi kalawan dasi sambungan kabel stainless steel
Pikeun ex., Paket dasar banding asesoris pikeun fixate Kutub garis hardware ngawengku:
* steel baja band
* alat Banding
* Buckles

instalasi:

* Cut tali stainless steel kalayan panjangna diperlukeun ku banding alat
* Pasang dinya teh ngaitkeun stainless steel
* Fix tali nu ku cara ngagerakkeun kabayang alat tali banding, teras motong band.
Jera ngahasilkeun sakabeh susunan asesoris banding guna nawiskeun solusi paling réngsé ka anjeun dina lampiran fittings industri '.

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

WhatsApp Online Chat !