parabot Banding

alat banding tali, alat disebutna band lianna dipaké dina leyuran fastening kalawan band strapping na buckles rék di selapkeun fittings industri, anchoring sarta majelis gantung na alat sejen ka kutub jeung LV, HV ABC fittings kabel, kalayan asesoris sambungan kabel serat optik di pangwangunan optik pasip jaringan, dina laut na kareta transportasi, pertambangan, industri minyak jeung gas, ngaropéa sings ka garis kakuatan.

parabot Banding dijieun tina kakuatan tinggi maot casted, hardware beusi ngajalin. Alat strapping boga daya tahan karat korosi punjul, sarta gangguan desain anu mastikeun clamped band jeung buckles proofed. Potong péso withholds nyatu motong siklus na ngajamin jaman jasa panjang alat.

Operasi tina motong, tegangan, banding bisa dipigawé kalayan spin tegangan cecekelan, cinyusu dimuat gripper na cutter. Pikeun ngalengkepan instalasi: aya ngan hiji alat diperlukeun. Banding alat anu cocog pikeun pita stainless steel lebar tina 1/4 "pikeun 3/4". ketebalan maksimum band baja dipasang téh 0,030 "

Jera ngahasilkeun rentang kawat tina parabot strapping:

* Tipe alat kabayang keur operasi kalawan band strapping
* Ratchet type tool for operations with band strapping
* Tie tool for operations with nylon cable ties
* Pistol cable tie tool for operations with stainless steel cable ties
For ex., the basic package of banding accessories to fixate the Pole line hardware includes:
* Stainless steel band
* Banding tool
* Buckles

instalasi:

* Cut tali stainless steel kalayan panjangna diperlukeun ku banding alat
* Put on it the stainless steel buckle
* Fix the strap by moving the strap banding tool wheel, then cut the band.
Jera produces the whole set of banding accessories in order to offer most completed solution to you in industrial fittings’ attachments.

:

WhatsApp Online Chat !