buckles stainless steel

Steel Steel banding buckles, disebutna klip stainless steel lianna dipaké dina leyuran fastening kalawan band strapping rék di selapkeun fittings industri, anchoring sarta majelis gantung na alat sejen ka kutub jeung LV, HV ABC fittings kabel, kalayan asesoris sambungan kabel serat optik di pangwangunan optik pasip jaringan, dina laut na kareta transportasi, pertambangan, industri minyak jeung gas, ngaropéa sings ka garis kakuatan.
Buckles dijieun tina stainless steel tina hambalan béda: 202, 304, 316. Kelas 316 ngabogaan résistansi karat korosi punjul bisa dipaké dina lapisan laut.
Pikeun tunggal atawa ganda dibungkus buckles stainless steel boga 2 jenis utama:
- tipe Basajan, L-tipe
- bertulang, T-tipe
Bertulang ngaitkeun bisa ngajamin tambahan hirup layanan nambahan; sarta ngalampirkeun handapeun beban mékanis signifikan kusabab huntu nu mastikeun clamped band.
Buckles stainless steel dijieun tina ukuran béda gumantung kana ukuranana band strapping.
Jera 'buckles stainless steel anu sadia dina ukuran béda pikeun mantuan kaperluan strapping anjeun securing kalayan beban beurat

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk