Buckles L-tipe

Steel klip Steel L-jenis, dipaké ku loba jenis band Jera urang, keur ngalampirkeun fittings garis overhead jeung kutub. Sambungan yakin kalawan alus kakuatan mékanis kahontal ku bentuk husus tina ngaitkeun. Biasana solusi keur dipake dina fittings sambungan kabel listrik, optik asesoris sambungan kabel serat dina pangwangunan jaringan optik pasip, dina laut na kareta transportasi, pertambangan, industri minyak jeung gas, ngaropéa sings ka garis kakuatan.
L-tipe buckles boga ketebalan kirang ti T-tipe buckles, sarta dimaksudkeun pikeun pamakéan dina sambungan kakuatan low-tegangan tur Tumbu.
Buckles L-tipe nu ngarugikeun efisien sarta geus kabuktian kualitas ku konsumén urang.
Jera 'buckles stainless steel anu sadia dina ukuran béda pikeun mantuan kaperluan strapping anjeun securing kalayan beban beurat:
sasmita lebar
202, 304, 316 1/4 "- 6,4 mm
3/8" - 9,5 mm
1/2 "- 12,7 mm
5/8" - 16,0 mm
3/4 "- 19,0 mm
logo na stainless steel tipe ngaitkeun parusahaan 'bisa ditandaan on ngaitkeun sorangan.
Sagala asesoris strapping lulus test pangalaman operasi kalawan suhu mimitian ti -50 ° C nepi ka +60 ° C test, test lalawanan korosi, test IP jsb sepuh
Wilujeng sumping di ngahubungan kami boga leuwih rinci.
Aplikasi:
• Cut tali stainless steel kalayan panjangna diperlukeun ku alat tali banding
• Pasang dinya éta baja ngaitkeun steel
• Fix tali nu ku cara ngagerakkeun kabayang alat tali banding, teras motong band.
Jera buckles nu sadia misah atawa babarengan dina assembly kalawan band stainless steel, alat tali banding.

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Key