Straps stainless steel

tali stainless steel, band anu disebut stainless steel lianna salaku solusi fastening GSM dirancang pikeun ngagantelkeun fittings industri, anchoring sarta majelis gantung na alat sejen ka kutub. Band nyaéta ngagunakeun kalawan solusi fastening listrik, jeung LV, HV ABC fittings kabel, kalayan asesoris sambungan kabel serat optik di pangwangunan jaringan optik pasip, dina laut na kareta transportasi, pertambangan, industri minyak jeung gas, ngaropéa tanda ka garis kakuatan.

Straps dijieun tina stainless steel tina hambalan béda: 201, 202, 304, 316, 409. S / s kelas 316 ngabogaan résistansi karat korosi punjul bisa dipaké dina lapisan laut alatan lingkungan kimia agrésif, hawa, kalembaban sarta radiasi.

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala