Steel Steel Straps SUS 201

Inpo produk:

The banding stainless steel bisa ngajamin hirup layanan nambahan; sarta ngalampirkeun handapeun beban mékanis signifikan. beban pegatna minimal oge béda gumantung kana kelas tina baja.

Jera 'Straps stainless steel anu sadia dina ukuran béda pikeun mantuan kaperluan strapping anjeun securing kalayan beban beurat.

Technical specification:

 

 sasmita rubak kakandeleun  Panjangna for jeung guling, m
201202

304

316

409

1/4 "- 6,4 mm 0,015 "- 0,40 mm 30,50
3/8 "- 9,5 mm 0,020 "- 0,50 mm
1/2 "- 12,7 mm 0,025 "- 0,64 mm
5/8 "- 16,0 mm 0,028 "- 0,70 mm
3/4 "- 19,0 mm 0,030 "- 0,75 mm

jéntré produk

Tags produk

strapping stainless steel boga ukuran béda, paling umum nyaéta:

• lebar tina 6,4 nepi ka 20 mm

• ketebalan ti 0,4 nepi 0,75 mm

• panjangna ti 30,5 méter nepi ka 50 méter

métode packing anu

• dina karton roll

• dispenser plastik kalayan mawa cecekelan

logo parusahaan jeung tipe band stainless steel bisa ditandaan dina band sorangan

. Kanggo ex, paket dasar asesoris banding ka fixate overhead serat optik asesoris sambungan kabel ka kutub ngawengku:

• band stainless steel

• Alat keur tightening band

• Buckles or clips

instalasi:

• Cut the tali stainless steel kalayan panjangna diperlukeun ku alat banding tali

• Pasang dinya éta baja ngaitkeun steel

• Fix tali nu ku cara ngagerakkeun kabayang alat tali banding, teras motong band.

Jera ' tali stainless steel s are available in different sizes to assist your strapping needs of securing with heavy loads.

 

 




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    :

    WhatsApp Online Chat !