Galur clamp Pa-1500.1

Inpo produk:

Anchoring clamp Pa-1500.1 nyaeta timer nyaluyukeun, dirancang jangkar garis LV-ABC jeung utusan nétral insulated. Ogé produk ieu cocog pikeun garis LV-ABC jeung utusan nétral bulistir, wedges bisa coated kalawan carborundum nambahan gandeng teh.

The clamp consists of die casted aluminum alloy body and self-adjusting plastic wedges which clamp the neutral messenger. Clamp body made of corrosion resistant die casted aluminium alloy, bail of stainless steel, wedges of weather and UV resistant reinforced plastic. The stainless steel bail allows installations of clamps on a bracket. LV ABC tension clamps and LV ABC bracketsnu sadia boh misah atawa babarengan salaku assembly.

 

Bahan: korosi tahan paeh aluminium casted alloy, bail stainless steel, orat bertulang plastik.

Analogs: DR-1600, РА 54-1500С, Pa-1500 * 20

ngetikMBL, knUkuran kabel, mmBeurat, kggaris ABC
Pa-1500.11511 - 140,382

 


jéntré produk

Tags produk





  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    Produk patali

    :

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

    WhatsApp Online Chat !