Galur clamp Pa-3000

Inpo produk:

Anchoring clamp Pa-3000 anu timer nyaluyukeun, dirancang tegangan ADSS sambungan kabel serat optik dina garis telekomunikasi overhead.

Tegangan ADSS clamp ngawengku wedges palastik timer nyaluyukeun, nu clamp sambungan kabel optik tanpa ngaruksak. rupa-rupa Kamampuh gripping diarsipkeun ku tipena béda wedges ADSS jangkar clamp.

The bail stainless steel ngamungkinkeun pamasangan ti clamps dina kurung kutub atanapi uli di wewengkon seaside.

ADSS tegangan clamp Pa-3000 sadia boh misah atawa babarengan salaku assembly kalawan ADSS fo kurung sambungan kabel sarta band stainless steel.

Bahan: bail stainless steel, orat bertulang, UV plastic.Analogs tahan: ACADSS8, ACADSS10, ACADSS12, ACADSS14, ACADSS16, ACADSS18, Pa 69 200

 

ngetik

 Ukuran kabel, mm

boreh

panjang, mm

 MBL, kn

 Beurat, kg

 Pa-3000

8 - 12

350

5

0,380

Pa-3001

13 - 16

350

5

0,380

 Pa-3002

16 - 20

350

5

0,380


jéntré produk

Tags produk

 

 








  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal

    Produk patali

    :

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key