ADSS Cable Tension Clamp, PA-3000

Inpo produk:

Anchor clamp PA-3000 is self-adjusting, designed to tension ADSS optical fiber cable on overhead telecommunication lines.

Tegangan ADSS clamp ngawengku wedges palastik timer nyaluyukeun, nu clamp sambungan kabel optik tanpa ngaruksak. rupa-rupa Kamampuh gripping diarsipkeun ku tipena béda wedges ADSS jangkar clamp.

The bail stainless steel ngamungkinkeun pamasangan ti clamps dina kurung kutub atanapi uli di wewengkon seaside.

ADSS tegangan clamp Pa-3000 sadia boh misah atawa babarengan salaku assembly kalawan ADSS fo kurung sambungan kabel sarta band stainless steel.

Bahan: bail stainless steel, orat bertulang, UV plastic.Analogs tahan: ACADSS8, ACADSS10, ACADSS12, ACADSS14, ACADSS16, ACADSS18, Pa 69 200

 

Technical specification:

 

Product code

 Ukuran kabel, mm

boreh

panjang, mm

 MBL, kn

 Beurat, kg

 Pa-3000

8 - 12

350

5

0,380

Pa-3001

13 - 16

350

5

0,380

 Pa-3002

16 - 20

350

5

0,380


jéntré produk

Tags produk

 

 








  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    :

    WhatsApp Online Chat !