Suspension Clamp D8

Inpo produk:

ADSS gantung clamp D8 dirancang pikeun sambungan kabel gantung babak serat ADSS optik atawa leupaskeun sambungan kabel kawat di konstruksi FTTX. ADSS gantung clamp D8 nyaeta diéléktrik tur dilarapkeun outdoor on ruteu kalawan sudut <20, sarta ngawengku pondok nepi ka 100 mm.

 

Diéléktrik ADSS gantung clamp pisan gampang pikeun instalasi, sarta teu merlukeun parabot tambahan. jenis ieu gantung ADSS clamp kami handily disaluyukeun loop palastik ngamungkinkeun instalasi basajan dina cross-panangan atanapi kurung gantung na FTTH uli, kitu ogé.

 

Gantung clamp D8 boga sleeves neoprene pikeun diaméter sambungan kabel 8-12 mm sarta 12-16 mm, nu nyertakeun lolobana Bulan populér tina kabel ADSS overhead. leungeun baju nu nyadiakeun adherence unggulan jeung kabel na nanggungkeun ka kantor asuransi nu fiksasi dipercaya jeung lilana.

 

ngetik

Ukuran kabel, mm

MBL, kn

Beurat, kg

D8

8-12

1,5

0,12

D12

13-16

1,5

0,12

 

Bahan: UV thermoplastic tahan, PVC.

Analogs: DS8-12, DS8, DS8 / 12


jéntré produk

Tags produk

ADSS gantung clamp jeung asesoris sambungan kabel FTTH nu sadia boh misah atawa babarengan salaku assembly. ADSS palastik clamps gantung Jera urang geus diuji sarta diverifikasi guna nyugemakeun sarat konsumén urang.

 

Urang difokuskeun kualitas tur lengkep lingkup ADSS clamps sambungan kabel, anu ngawengku: ADSS tegangan clamp , cross-leungeun, tegangan jeung gantung kurung, buleud terminasi, serat optik splice closures, jeung asesoris sambungan kabel serat optik lianna.

Wilujeng sumping ngahubungan kami








  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

    Produk patali

    :

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal