Suspension Clamp D8

Inpo produk:

ADSS gantung clamp D8 dirancang pikeun sambungan kabel gantung babak serat ADSS optik atawa leupaskeun sambungan kabel kawat di konstruksi FTTX. ADSS gantung clamp D8 nyaeta diéléktrik tur dilarapkeun outdoor on ruteu kalawan sudut <20, sarta ngawengku pondok nepi ka 100 mm.

Dielectric ADSS suspension clamp is very easy for installation, and it does not require additional tools. This type of ADSS gantung clamp us handily adjusted plastic loop allows simple installation on cross-arm or suspension brackets and uli FTTH, as well.

Gantung clamp D8 boga sleeves neoprene pikeun diaméter sambungan kabel 8-12 mm sarta 12-16 mm, nu nyertakeun lolobana Bulan populér tina kabel ADSS overhead. leungeun baju nu nyadiakeun adherence unggulan jeung kabel na nanggungkeun ka kantor asuransi nu fiksasi dipercaya jeung lilana.

 

Technical specification:

 

Product codes

Ukuran kabel, mm

MBL, kn

Beurat, kg

D8

8-12

1,5

0,12

D12

13-16

1,5

0,12

 

Bahan: UV thermoplastic tahan, PVC.

Analogs: DS8-12, DS8, DS8 / 12

ADSS suspension clamp and FTTH cable accessories are available either separately or together as assembly. Jera’s ADSS plastic suspension clamps have been tested and verified in order to satisfy the requirements of our customers.

We focus on the quality and complete range of ADSS cable clamps, which includes: ADSS tension clamp, cross-arms, tension and suspension brackets, termination boxes, fiber optic splice closures, and other fiber optic cable accessories.

Wilujeng sumping ngahubungan kami


jéntré produk

Tags produk








  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

    Produk patali

    :

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

    WhatsApp Online Chat !