Gantung clamp ES-1500

Inpo produk:

clamp ieu dirancang rék di selapkeun garis LV-ABC jeung utusan nétral insulated kana munara kutub atawa tembok, keur sudut nepi ka 30 ° arah kutub jeung nepi ka 50 ° jauh ti kutub. link movable ngamungkinkeun gerakan universal awak clamp. ES-1500 pikeun mains ABC kitu ogé sub-mains.

clamp gantung Ieu format salah sapotong, assists linesmen ku nongkrong utusan nétral dina posisi kabuka. ES-1500 ngamungkinkeun instalasi rusuh ku tumerapna klip Pakem adjustable sanajan ukuran kabel béda.

ES-1500 disadiakeun kalawan aluminium bracket, anu ngamungkinkeun pamasangan gampang jeung LV ABC uli, pigtails, bolts tur tali stainless steel 20 × 0,7 mm. Gantung assembly ES-1500 anu sadia boh nyalira. instalasi Toolfree nyadiakeun éta universality.

Bahan: korosi tahan aluminium bagian, résistansi bahan mékanis jeung cuaca tinggi thermoplastic.

Analogs: PS 1500 + LM25-95

 

ngetikUkuran kabel, mm2MBL, knBeurat. kgmaterialgaris ABC
ES-1500 (PL)10 - 9590,180plastik

jéntré produk

Tags produk






  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    Produk patali

    :

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

    WhatsApp Online Chat !